Első idegenbeli mérkőzésünk - U13

Csesztreg KSE - TARR Andráshida SC 3-3 (1-1) 

Vármegyei U13 

TARR Andráshida SC: Büki Balázs, Hprváth Ábel, Nagy Bence, Fülöp Hunor, Horváth Olivér, Huszár Belián, Kovács Lóránt, Soós Marcell, Szekeres Levente

Cserék: Rozsnyói Gergő, Tóth-Papp Bence, Fenyves Marcell, Pete-Horváth Flórián, Soós Barnabás

Gólszerzők: Fülöp HHunor, Soós Barnabás, Horváth Olivér

Edző: Kustán Sándor

Jól indult a mérkőzés, mert már a 3.percben gólnak örülhettünk. Fülöp Hunor volt eredményes aki egy labdaszerzés után higgadtan passzolt a kapu bal sarkàba. Sajnos hamar jött az egyenlítés a védelmi hibánknak köszönhetően. Második félidő elején gyorsan hátrànyba is kerültünk így megint csak magunknak nehezítettük meg a dolgunkat. Az 50. perctől pár játékosunk végre magára talált és hozta a tőle megszokott eredményes támadójátékot. 51 percben Soós Barnabás lépett ki a védői közül és kilőtte a rövid alsó sarkot. 56. percben egy szöglet utàn Horváth Olivér gyönyörű ollózó mozdulattal lőtt a kapuba. Sajnos a végén nem koncentráltunk eléggé és sorozatos védelmi bizonytalanságaink után egyenlített az ellenfél. Az utolsó percben volt még egy gólszerzési lehetőségünk de nem tudtunk élni a lehetőséggel, így maradt a 3:3.

Büszke vagyok a srácokra, mert nem adták fel. Külön öröm számomra, hogy az edzésen gyakorolt kombinatív játékkal próbáltak meg eljutni az ellenfél kapujáig.

Megyünk tovább!!!

Hajrà Hida 💛💙

megosztás